Zukorlić osudio napade u Pljevljima

Ostavite komentar


  1. Davne, 1992. god., kada su, u Pljevljima, u jednoj noci, dok se ratovalo u BiH, bili porazbijani svi lokali, ciji su vlasnici bili Bosnjaci (u to vrijeme Muslimani), ja sam, na poziv (za pomoc) mog kolege Sefka Brkovica, Predsjednika SDA-ogranak Pljevlja, istog dana, sa nekoliko svojih saboraca, bio u Pljevljima i ukljucio se u „debatovanje“- polemisanje sa ultranacionalistickim stavovoma D. Cosica, Kilibarde,…sa izuzetkom M. Bulatovica, koji je, bar tada, bio vrlo razuman i korektan. Gdje ste vi -sadasnji („pravi“) predstavnici bosnjackog naroda,…pisete saopstenja? Mozda vas treba i razumjeti (!),…mnogo su ovo teza i opasnija vremena!

  2. Bošnjaci treba da se okanu po svaku cijenu antisrpske politike, kao što je to npr. uspio da učini Rasim Ljajić. Srbi i Bošnjaci žive zajedno u 3 države umjesto u jednoj, kako bi trebalo da bude, uglavnom zahvaljujući pogrešnoj politici Bošnjačkih političara.

  3. Ruku u vatru stavljam da su počinioci oni koji žele da podrivaju i satanizuju buduću novu vlast u CG. Neće se oni miriti sa pobedom opozicije.

  4. Toliko su podmukla vremena da nisam siguran da to nije naručeno i iscenirano za nečije potrebe.

  5. Ne znam šta sad priča ovaj Zukorlić, kad je njegova partija SPP u Crnoj Gori na izbore izašla u anti-DPS bloku?!!
    ON podržava DF a folira se da mu je žao nas

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.