Zvanična Moskva se ne bavi pozicijom SPS u Vladi

*Nije ni načelno dogovoren ulazak SPS u vladu *Ne znam ko drži Bajatovića, ali ja bih ga svakako držala, jer je vrstan privrednik
Slavica Đukić Dejanović, zamenica predsednika SPS, za Danas o formiranju vlade i situaciji u stranci

Ostavite komentar


  1. ““““Zvanična Moskva se ne bavi pozicijom SPS u Vladi““““.

    hahahahaha…ma neee…nikako

  2. "Sve što Vučić kaže to i uradi,.."
    Госпођу Ђукић Дејановић сам сматрао за одмерену и озбиљну особу, одн. политичарку. Међутим, верујем да ни она сама не верује у оно што је овде рекла!

Ostavite komentar


Politika

Šta je Vulin poručio za RTS nakon povratka sa samita BRIKS-a? 10

Šta je Vulin poručio za RTS nakon povratka sa samita BRIKS-a?

Potpredsednik Vlade Aleksandar Vulin predvodio je srpsku delegaciju na samitu BRIKS-a u Kazanju, za koji ističe da je probudio nadu u svetu. To je skup slobodnih zemalja i ljudi, kaže Vulin. Ističe da BRIKS ne uslovljava Beograd, te da bi bilo neodgovorno ne istražiti sve pogodnosti organizacije u kojoj su Rusija, Kina i Indija.

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.