Jelo u sosu od karija, koje je osmislio jedan kuvar u Londonu, tako je ljuto da se gostima poslužuje uz upozorenje da može da bude opasno po zdravlje. Glavni kuvar restorana „Sinamon klub“ Vivek Sing kaže da oni koji se usude da probaju njegov specijalitet „Bolivudski brener“ prethodno moraju da potpišu izjavu da prihvataju eventualne poledice konzumiranja jela.

Jelo u sosu od karija, koje je osmislio jedan kuvar u Londonu, tako je ljuto da se gostima poslužuje uz upozorenje da može da bude opasno po zdravlje. Glavni kuvar restorana „Sinamon klub“ Vivek Sing kaže da oni koji se usude da probaju njegov specijalitet „Bolivudski brener“ prethodno moraju da potpišu izjavu da prihvataju eventualne poledice konzumiranja jela.
On navodi da ljutinu kariju daje papričica pod imenom naga, koja je 100 puta ljuća od uobičajene ljute papričice.
– Ovo je verovatno najljući kari na svetu – istakao je Sing koji se nada da će njegovo jelo ući i u Ginisovu knjigu rekorda.
Najljući sos na svetu neće biti stalno na meniju, već će se pripremati po porudžbini.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari