Da li su štetnija tamnija ili svetlija alkoholna pića?

Dilema

Ostavite komentar


  1. Ne znam odakle vam ovaj clanak, ali znam da je fermentacija proces pretvaranja secera u alkohol pod dejastvom bakterija i gljiva. Visok procenat alkohola zaustavlja fermentaciju, tako da je vasa prica o fermentisanju alkohola netacna. Mozda ste mislili na oksidaciju alkohola i pravljenje sirceta u buradima? :-)

Ostavite komentar


Zdravlje

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. 16. i 17. februar 2025.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.