Džem od kajsija: Starinski recept koji uspeva svima

Ostavite komentar


  1. Da to je prava mera kajsije : šećer , ali zar nije lepše da ne usitnjavate voće , neka ostane u komadima to jest polutkama , napravite nešto izmedju slataka i dzema a jedite kasnije ono što spremite za zimnicu ovako , sipate dobar gusti jogurt u finije čaše , ne mora Grčki , a može i on a može imamo i mi lep jogurt Granice , stavite kašiku dve svoje zimnice iz tegle recimo ovog dzema od kajsija ili malina ili od jagoda , stavite ododzgo malo tečne čokolade, nema lepše i zdravije poslatice od ove . Može i med , posuti mlevenim oarsima ili bademima ako nemate dzema .

  2. Znate šta je još lepo , kupite sirove lepe bademe , pokvaiste ih, ocedite i posolite i specite ih u rerni , jako su lepi i za goste kada vam dodju uz neko piće a i uz TV program.

  3. Na 1kg kajsija 200gr šecera kuvati 40min skinuti sa ringle i jos mesati 15min sipati u sterilisane tegle dobro zatvoriti pa upakovati dok se neohladi prijatno vam bilo

Ostavite komentar


Život

bolonjeze sos

Bolonjeze sos – recept koji je praznik za sva čula

Bolonjeze sos je poznati italijanski sos koji se sastoji od mlevenog mesa, te raznog povrća i začina, koji krasi bogat i slojevit ukus. Bolonjeze sos koristi se za pripremu raznih jela uključujući paste, lazanje, kanelone i druge gurmanske italijanske specijalitete.

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. i 24. novembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.