Gastro vodič kroz Albaniju: Od petula sa medom do jagnjetine u sosu

Urednik Danasa je na porodičnom letovanju u Albaniji otkrio šta su najveći specijaliteti kuhinje ove sve popularnije turističke destinacije

Ostavite komentar


  1. Nakon silnih članak u poslednje vreme o blagodetima Albanije, odlučili smo se da letujemo tamo. Sve staje u dve rečenice. Nikad više. Nikom ne bih preporučio tu destinaciju.

  2. ne bih rekao da je tako ruzicasto u abaniji. mi smo letos bili i nemamo nameeu vise ici. skypo a nerazvijeno za turizam,mora jos puno da ulazu i da uce da ne varaju goste

  3. Bio u Albaniji, nisam ovako prosao, gastronomski. Ni blizu. U odnosu na Tursku, Grcku jako nerazvijen turizam.

Ostavite komentar


Život

Naslovna strana

Naslovna strana za 2. novembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.