Harmonika plavi patlidžan (recept)

Okusi svet - svake nedelje na portalu Danasa

Ostavite komentar


  1. A zar ostavljamo ljusku, jel ona jestiva uopšte?
    Ne verujem da je ovo na slici gotovo jelo, pa valjda bi se mocarela rastopila posle pola sata na 190 stepeni..?

  2. OMG, naravno da se ostavlja ljuska. Kao da je patlidzan neka egzoticna biljka, a ne sastojak svakog dobrog djuveca.

Ostavite komentar


Život

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. decembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.