Ljubitelji životinja napali su jednog tajvanskog kuvara koji servira specijalitet čiji je sastavni deo pržena riba, čija glava se još trza, piše jučerašnja štampa.
„Kad mušterija štapićem kida meso, usput može da vidi kako riba otvara i zatvara čeljust“, piše list.
Zaštitnici životinja kritikovali su tu praksu jer, kako ukazuju, prženje žive ribe u vreloj masnoći je užasno mučenje za nju.

Ljubitelji životinja napali su jednog tajvanskog kuvara koji servira specijalitet čiji je sastavni deo pržena riba, čija glava se još trza, piše jučerašnja štampa.
„Kad mušterija štapićem kida meso, usput može da vidi kako riba otvara i zatvara čeljust“, piše list.
Zaštitnici životinja kritikovali su tu praksu jer, kako ukazuju, prženje žive ribe u vreloj masnoći je užasno mučenje za nju. Kuvar se brani objašnjenjem da se specijalitet „jin jang riba“ sprema na taj način da bi se gostima dokazalo da se jelo spravlja od sasvim svežih namirnica.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari