Kako sebi da olakšamo prolećni umor

Ostavite komentar


  1. sve se slažem, ali i mislim da se radi o klišeu koji se stalno ponavlja, to – zimska – letnja ishrana. U današnje vreme u svakoj sezoni su dostupne sve namirnice pa i sveže povrće i voće u toku zime, i to sezonsko (plastenici, smrznuto itd). Sve što je napisano da bude promena u ishrani može se raditi i u toku zime. Sa druge strane, mislim da je ljudski organizam evoluirao dovoljno, civilizacija postoji najmanje 10.000 godina da bi davali preterani značaj “prilagođavanju“ na proleće.

  2. Sve je vec svima poznato pa ne treba biti diplomirana nutricionistkinja da bi se to sazelo u ovo malo teksta. Svako bi da zaradi nesto na ovaj nacin!

Ostavite komentar


Život

punjene lignje

Punjene lignje – delikates posne trpeze koji će oduševiti sve vaše goste

Punjene lignje su jedno ukusno i zanimljivo jelo koje je odlično za period posta, koji je danas počeo. Iako vrlo jednostavno, ovo jelo, koje smo imali priliku da vidimo nedavno u epizodi emisije „Praktična žena", odlikuje bogat i aromatičan ukus, lako se sprema, a uz prilog od spanaća predstavlja odlično izbalansiran obrok, u kome će, bez sumnje, uživati svi koji ga budu probali.

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. novembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.