Ovu hranu treba da jedete zimi jer čuva imunitet

Ostavite komentar


  1. Samo Beograd.Toje Srbija i nista vise.Kada čujem na tv i stapu Bg odmah povracam.Jug gde pripada.Aaaa pa znase

  2. Kada smo kod ribe, pronašla sam jedno dobro rešenje a da se ne potroši mnogo novca ali ipak da se slano zasladite, čak je bolje i od nekih riba , kako, evo ovako, kupila sam svega pet komada onih crvenih račića (kozice) , koštaju tih pet komada oko 180,00 dinara u Merkatoru , oprala sam ih skinula glavice jer kada se ispeku sa glavama one oči im se iskolače , posolila , ocedila , zagrejala jedan slajs dimljene slanine koji je pusto malo masnoće i stavila račiće , peku se savim kratko , po dva minuta sa obe strane, treba da budu oblika C kada su gotovi ne smeju da budu oblika O jer su onda prepečini , izvadite ih , uzmete male makazice koje služe samo za tu svrhu koje inače držite u escajgu , onu roze ljušturu po grbi razrežete tim makazicama , skinete onu crnu tanku nit koja se nalazi na ledjima , odvojite roze ljušturu i pojedete meso raka koje je fantastično i zbog dimljene slanine na kojoj su se pekli , niste mnogo pojeli a zasitili ste se , naravno da ako nije mnogo potamnela slanina pojedete i nju .

Ostavite komentar


Život

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. decembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.