Pasulj pre kuvanja treba natopiti: Skraćujete vreme kuvanja i činite odličnu stvar za svoj stomak

Ostavite komentar


  1. Moja praksa kod pasulja je posle dobrog pranja, kratko da ključa (5-10 min) sa jednom kafenom kašičicom sode bikarbone. Zatim ga dobro isprati. Negde sam to čula ili pročitala. Zadovoljna efektom.

Ostavite komentar


Život

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. novembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.