Pasulj pre kuvanja treba natopiti: Skraćujete vreme kuvanja i činite odličnu stvar za svoj stomak

Ostavite komentar


  1. Moja praksa kod pasulja je posle dobrog pranja, kratko da ključa (5-10 min) sa jednom kafenom kašičicom sode bikarbone. Zatim ga dobro isprati. Negde sam to čula ili pročitala. Zadovoljna efektom.

Ostavite komentar


Život

slani rolati

Slani rolati – recept za omiljeno slavsko predjelo

Slani rolati su jedno od omiljenih srpskih predjela bez kojih ne može da prođe nijedna slava. Dekorativnog izgleda, oni prelepo deluju na tanjiru, a osim toga i vrlo su ukusni, pa ih uglavnom svi vole i sa uživanjem degustiraju uz ostale slavske mezetluke. Osim toga, slani rolati popularni su i tokom drugih slavlja i praznika, a kako nam se bliži njihova sezona, sada je pravi trenutak da se prisetimo recepta za ove ukusne slane zalogajčiće.

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.