Recept: Juneći gulaš

Isidora i list Danas tradiciju čuvaju i svakog petka za vas jela ko kod bake kuvaju

Ostavite komentar


  1. Vino dobro dodje…ako nema crvenog (a ne crnog) dobro je i belo…

    Zasto mi u Srbiji crveno vino nazivamo crnim?

    1. Zato što Vienu nazivamo Beč, Tesaloniki Solun, još ti nije jasno?To ti je kao što te Bosanac pita zašto pitu sa sirom, jabukama, praznu, nazivaš burek.

Ostavite komentar


Recepti

pijani šaran

Pijani šaran: Nekrunisani kralj posne slavske trpeze

Pijani šaran je bez ikakve dileme kralj svake posne slavske trpeze! Ukusno riblje meso, aromatizovano limunom, začinskim biljem i obaveznim belim vinom stvara pravu harmoniju ukusa i predstavlja istinski delikates kome je teško odoleti. Bilo da ga pečete sa pirinčem, krompirom ili drugim povrćem po želji, ovo jelo garantuje slast i istinski gurmanski užitak!

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. decembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.