Recept nedelje: Gaspaćo – hladna španska čorba

Domaćica za vas i portal lista Danas svake subote preporučuju vam

Ostavite komentar


  1. Ovo sa ledom mi se sviđa a inače jedem i hladnu već kuvanu hranu iz fižidera a , ali ipak bi bilo bolje sve to kratko prokuvati radi dezinfekcije pa onda ohladiti !

  2. Fantasticni gaspaco koji su nam predstavili isto tako fantasticni pisci (Senke vetrova) a sada nam je recept na dohvat ruke i sve namirnice obilato dostupne.po marketima i pijacama.Toliko je dobra ova corba da je treba uvrstiti u letnji jelovnik .Azimska varijantu s malim izmenama ,mozda mozemo da dodamo avokado .

Ostavite komentar


Recepti

kondenzovano mleko

Kondenzovano mleko, jednostavan recept za početnike

Kondenzovano mleko je mleko iz kojeg je odstranjena veća količina vode, čime se dobija gusti i sladak proizvod. Obično se pravi kuvanjem mleka uz dodavanje šećera, što omogućava da mleko postane koncentrisano i da se poveća njegov rok trajanja. Koristi se u pripremi različitih deserata, kolača, kafe i mnogih drugih jela.

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.