Recept nedelje: Kompot od breskve

Domaćica za vas i portal lista Danas svake subote preporučuju vam

Ostavite komentar


  1. Evo mog recepta: breskve oljustite i skuvajte, 15min na tihoj vatri od kada voda prokljuca. Ostavite da se ohladi i onda u frizider. Pojedite za 3 dana i ne komplikujte sebi život. Nikakav secer, dovoljno su slatke.

    1. Razlika je baš u broju dana. Vaše se moraju konzumirati najduže za tri dana. Kristinine se pak mogu pojesti i posle 3. meseca. I dalje će biti sočno tvrde, kao sveže breskvice.

Ostavite komentar


Recepti

baklave sa orasima

Baklave: Recept za omiljeni slavski desert

Baklave su orijentalna poslastica bogatog ukusa, koja se često priprema za razne svečanosti poput slava i praznika. Budući da smo već duboko zakoračili u taj period godine, danas sa vama delimo jedan odličan recept za sočne baklave sa orasima, koje, uz malu modifikaciju, možete napraviti i u posnoj verziji.

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. decembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.