Recept nedelje: Podvarak

Domaćica za vas i portal lista Danas svake subote preporučuju vam

Ostavite komentar


  1. Podvarak se kuva nekoliko sati,pa zapece,naravno tiha vatra,a ne jedan sat,to ne lici ninasta.

  2. Ne vidim zašto bi se podvarak kuvao nekoliko sati?! Pa kiseli kupus se jede i presan. Pirinač naravno ne stavljam. Ukusniji je podvarak naravno kada se zapeče, ja ga zapečem posle kratkotrajnog dinstanja koje je i manje od pola sata. Zapečem ga na 30-40 min, u dobroj rerni. Postoji kod nas taj besmisleni trend "ubijanja" namirnica višesatnim kuvanjem, samo zaista ne vidim razlog?!

Ostavite komentar


Recepti

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. novembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.