Recept nedelje: Posna sarma

Domaćica za vas i portal lista Danas preporučuju vam predlog dezerta za praznike

Ostavite komentar


  1. Овај рецепт делује веома привлачно. Нажалост, у већини породица неће моћи да се испроба јер је већ април и каце за кисели купус су празне, па опране чекају следећи Митровдан. Сем тога, према рецепту треба додати зејтин па током строгог ускршњег поста ове сарме могу да се једу само суботом и недељом.

    1. Kupus moze i da se kupi. Ima u prodavnicama. Vecina gradjana se tako i snabdeva ili na pijacama. Sto se tice ulja, razliciti ljudi poste na razlicite nacine, a neki to i ne rade.

  2. Најбоља посна сарма је од икре. Сарму од ораха правим као са месом, само уместо меса ставим ситно сецкане орахе и са уљем без сланине и сувог меса. Боља је без соје.

Ostavite komentar


Život

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. novembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.