Bez dobrog sosa nema raskošne trpeze – recepti

    Ostavite komentar


    Recepti

    filija

    Filija – recept za starinsku „tortu od testa i kajmaka“ koja se topi u ustima

    Filija je tradicionalno jelo koje potiče sa Kosova i Metohije, a koje u osnovi predstavlja slanu pitu od slojeva tankog razlivenog testa i fila od kajmaka. S obzirom na to da je ovo jelo vrlo fleksibilno u pogledu sastojaka, može se prilagođavati ličnim preferencijama, pa se tako u fil može dodati i malo sira, spanaća ili nekog drugog sastojka po želji.

    Naslovna strana

    Naslovna strana za 13. novembar 2024.
    Galerija

    Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

    Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

    Gordana Bjeletić, novinarka

    Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.