Kako spremiti čorbu od koprive?

Iz zbirke "Divlji kuvar" Momčila Antonijevića

Ostavite komentar


  1. Kopriva je ukusna i zdrava I za jelo I kao obloga za bolove u kostima, cesto je koristim

  2. a pavlaka bas spada u zdravu hranu, posebno ona koja se kupuje, tj koju proizvode mlekare.

  3. Imam jednu primedbu na gore pomenuti recept Kopriva se nikad ne pere ali se zato posebni prokuva par minuta izvade se Koprive a tečnost u kojim su se kuvsle Koprive procedi kroz cediljajku ili gazu i koristi za dalju upotrebu…

  4. Eee…baš nerafinisana morska so? Druga ne valja? Ni ona roze, tibetanska? A biber tek samljeven? Onaj iz kesice, mleveni, nikako? A boja da bude „divna zelena“? Ne može samo zelena? Divan tekst.

Ostavite komentar


Recepti

bademovo mleko

Bademovo mleko – recept za početnike

Bademovo mleko je biljna alternativa za mleko, koja u poslednje vreme postaje sve popularnija i kod nas, naročito među veganima. Zbog visoke nutritivne vrednosti badema, ovaj napitak vrlo je zdrav, a uz to može biti odlična izbor za sve one koji su alergični na laktozu.

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. i 24. novembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.