Kokos kuglice – recept za uživanje u neodoljivom ukusu kokosa i bele čokolade

Domaćica za vas i portal lista Danas preporučuju vam

Ostavite komentar


  1. I gospodja Kristina pored toga što ima divne recepte je fantasičan fotograf svojih umeća .
    Pre neki dan sam bila u Franšu , gledala sam poredjana divna jela po jednom stolu i fotografa koji je slikao ali to nije bio običan aparat već nešto kao kamaera , on se čas lagano udaljavao od toga što slika čas je prilazio , imao je mali kao ekran na tom svom fotoaparatu, ne pitah šta to radi , ali ta jela što su bila lepo serviarana, najviše su mi se svidele pite u obliku rolnica i turšija kako su je servirali ali i prebranac , te pitice su bile kao nekada one pored restorana Atina , ko se seća, bila je jedna velika mašina iz koje su izlazile mekike punjenje sirom, nisu bile mekike već nešto slično, bila sam klinka ali i tada sam to zapazila .
    Nego ko to kupuje zgradu Politike , da li kupuju i zgradu i novinu Politiku , zar Komercijalna banka nije u vlasništvu Slovenaca.

Ostavite komentar


Recepti

gulaš

Gulaš iz rerne: Preukusan i zasitan ručak za dva dana

Gulaš iz rerne sa govedinom, krompirom, šargarepom i graškom savršen je ručak za hladne jesenje dane. Kombinacija začina naglasiće slatkoću šargarepe i graška, dok će meso ostati sočno i meko zbog dugotrajne pripreme u rerni. Ono što je najbolje od svega, ovo bogato, zasitno jelo je i vrlo izdašno, pa ćete njegovom pripremom obezbediti ručak za dva dana.

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. decembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.