Langoš omiljena poslastica u Vojvodini: Ukusan, mekan i sočan

Ostavite komentar


  1. Rastao sam na severu Vojvodine ali ne sećam se toga već samo „običnih“ bakinih uštipaka, krofni i kasnije mekika. Verovatno je to jer smo bili siromašni i nismo imali za tip 500 već samo za tip 400 😀

  2. Tog sto na langos sa pavlakom, sirom i belim lukom stavi kechap i/ili eurokrem treba strpati u zatvor sa ostalim pedofilima, silovateljima isl. A dzabe je, pa zato? Zasto ne i sirce, mogli bi da prosire ponudu?

  3. Super, ovo vam je bas lepo sto ste uveli , iz raznih gradova razne recepte .

  4. Bukvalno ga niko ne zove langos sem Madzara, u celoj Vojvodini ovo zovemo mekika.

  5. U Sent Andreji,vrhunski,ne budu masne i premažu se nekim namazom od belog luka, pavlaka i sir.Malo drugačije izgledaju langošice od mekika .

Ostavite komentar


Recepti

bademovo mleko

Bademovo mleko – recept za početnike

Bademovo mleko je biljna alternativa za mleko, koja u poslednje vreme postaje sve popularnija i kod nas, naročito među veganima. Zbog visoke nutritivne vrednosti badema, ovaj napitak vrlo je zdrav, a uz to može biti odlična izbor za sve one koji su alergični na laktozu.

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. novembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.