Recept: Puding ovsena kaša 1Foto: Miloš Tadić

Definitivno moj omiljeni način pripreme ovsene kaše! Tekstura je fenomenalna a o ukusu da ne pričam.

Ja sam koristio whey protein od čokolade zaslađen steviom tako je i bez šećera

Sastojci:

  • 40 g sitnih ovsenih pahuljica
  • 250ml vode
  • 1 merica proteina
  • 1 kašika chia semena
  • 1 veće jaje
  • kikiriki puter
  • crna čokolada
  • kupine

Priprema:

Vodu prvo zagrejte da bude mlaka ali nikako do tačke ključanja jer će se jaje zgrušati i doručkovaćete kajganu .

Dodajte u vodu ovsene pahuljice, chia seme, protein i jaje.

Na srednje nižoj temperaturi kuvajte uz konstantno mešanje kako se jaje ne bi zgrušalo.

Ako vaša ringla ide na primer od 1-6 kuvajte na 2.

Servirajte u željenu posudu i od gore stavite šta god želite.

Ja sam stavio kockicu crne čokolade, kikiriki puter i malo kupina.

Link za video:

Ja sam Miloš Tadić i stojim iza Instagram profila @vecito.gladan.

Moje osnovno zanimanje je fotograf usmeren ka fotografisanju proizvoda i hrane.

Ljubav prema pripremanju hrane se javila još kada sam bio dete pa sam samim tim i završio srednju školu pod smerom kulinarski tehničar.

Nakon nje sam upisao fakultet, smer hotelijerstvo, međutim kada sam uspeo sebi da priznam da to nije za mene, napustio sam ga krajem 3. godine i krenuo da vijam svoje snove.

Večito gladan profil je moj ponos kroz koji mogu da komuniciram sa divnim ljudima i iskazujem svoju umetnost i kreativnost.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari