Sirasti preliv bez ulja.
Sastojci:
- 75g sirovog indijskog oraha
- 70ml vode
- 10ml soka od limuna
- 15g nutritivnog kvasca
- 1 čen belog luka
- so
Priprema:
Sirovi indijski orah potopite u vodu dan pre pravljenja ovog blaga.
Iscedite ga sledeći dan, isperite i ubacite u blender.
Dodajte sve sastojke i kliknete dugme start.
Dobro blendajte da dobijete kremastu teksturu.
Ukoliko vam je potrebno još vode dodajte kašiku po kašiku strpljivo i polako.
Možete ga odma konzumirati ili ostaviti da se ohladi i još stegne, tada je još bolji.
Dobitna kombinacija je ako ubacite i malo mirođije ali je to onda totalno druga priča.
Ja sam Miloš Tadić i stojim iza Instagram profila @vecito.gladan.
Moje osnovno zanimanje je fotograf usmeren ka fotografisanju proizvoda i hrane.
Ljubav prema pripremanju hrane se javila još kada sam bio dete pa sam samim tim i završio srednju školu pod smerom kulinarski tehničar.
Nakon nje sam upisao fakultet, smer hotelijerstvo, međutim kada sam uspeo sebi da priznam da to nije za mene, napustio sam ga krajem 3. godine i krenuo da vijam svoje snove.
Večito gladan profil je moj ponos kroz koji mogu da komuniciram sa divnim ljudima i iskazujem svoju umetnost i kreativnost.
Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.