Fenomenalni lagani ručak totalno nesvakidašnjeg ukusa. Sarmice koje kidaju!
Sastojci:
- 2 čena belog luka
- 1 crveni luk
- 1 crni luk
- 6-7 listova kelja
- 200g tofu sira
- 150g kuvanog pirinča
- 200g sira po izboru
- maslinovo ulje
- parmezan
- začin za piletinu
- so
Priprema:
Lukove sitno iseckati i prodinstati dok ne postanu staklasti.
Ja sam Miloš Tadić i stojim iza Instagram profila @vecito.gladan.
Moje osnovno zanimanje je fotograf usmeren ka fotografisanju proizvoda i hrane.
Ljubav prema pripremanju hrane se javila još kada sam bio dete pa sam samim tim i završio srednju školu pod smerom kulinarski tehničar.
Nakon nje sam upisao fakultet, smer hotelijerstvo, međutim kada sam uspeo sebi da priznam da to nije za mene, napustio sam ga krajem 3. godine i krenuo da vijam svoje snove.
Večito gladan profil je moj ponos kroz koji mogu da komuniciram sa divnim ljudima i iskazujem svoju umetnost i kreativnost.
Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.