Pasta za samo 9 minuta. Nerealno podseća na karbonaru i savršeno se uklapa uz pesto sos.
Sastojci:
- 180g dimljenog tofua
- šaka svežeg bosiljka
- 1 veći čen belog luka
- 10ml maslinovog ulja
- 2 kašikice tahinija
- 80ml pasta vode
- šaka crnog pasulja
- kašikica pesto sosa
- 70g integralne testenine
- prstohvat soli
Priprema:
U blender stavite tofu, bosiljak, beli luk, maslinovo ulje, tahini i pasta vodu.
Sve dobro izblendajte dok ne dobijete sos glatke teksture.
Za to vreme kuvajte vašu omiljenu pastu i vaš ručak je gotov za 7-9 min.
U tanjir stavite kuvanu pastu, zatim ovaj prelepi sos, šaku crnog ili crvenog pasulja i kašikicu ili dve pesto sosa, zavisi koliko ga volite.
Uživajte u ovom prelepom ručku!
Ja sam Miloš Tadić i stojim iza Instagram profila @vecito.gladan.
Moje osnovno zanimanje je fotograf usmeren ka fotografisanju proizvoda i hrane.
Ljubav prema pripremanju hrane se javila još kada sam bio dete pa sam samim tim i završio srednju školu pod smerom kulinarski tehničar.
Nakon nje sam upisao fakultet, smer hotelijerstvo, međutim kada sam uspeo sebi da priznam da to nije za mene, napustio sam ga krajem 3. godine i krenuo da vijam svoje snove.
Večito gladan profil je moj ponos kroz koji mogu da komuniciram sa divnim ljudima i iskazujem svoju umetnost i kreativnos
Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.