Vege recept: Gulaš od bukovača sa prosom

Svakog ponedeljka na portalu Danasa veganski recepti

Ostavite komentar


  1. Veganski i vegetarijanski specijaliteti mogu da budu jako ukusni i rado ih poslužim na svom meniju, ali ne razumem potrebu vegana da svoja jela nazivaju po jelima koje nisu veganske. Zna se šta je gulaš i kako se sprema.

  2. Postovanje za Hristinu.
    Zar nije greh ubiti plemeniti ukus bukovace sa svim navedenim dodacima koji sami po sebi imsju definisane i jake ukuse?

Ostavite komentar


Recepti

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.