Riblja čorba – otkrivamo tajnu savršenog ukusa

Ostavite komentar


  1. Нисам имао никада прилику да пробам рибљу ( чорбу ) јуху са слатководним рибама, живео сам на Јадрану. Наравно да сам јео рибљу јуху са морским рибама, сипом, шкољкама и поврћем, то је права деликатеса. Имао сам срећу да је једем и у Италији, Шпанији као и у Француској која се смaтра најбоља на свету, Bouillabaisse. Сервира се посебно риба са осталим становницима мора, и посебно поврће уз посебну чинију са са сосом и зачинима.

Ostavite komentar


Život

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. decembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.