Sarma po receptu Steve Karapandže

Ostavite komentar


  1. Ja nikada u sarmu ne dodajem sok paradajza- ostalo sve isto kao što radi Steva Karapandža

  2. Ene Stevo , isto kuva sarmu , ko i mi babe , samo mi stavljamo , prstohvat soli i kasicicu bibera, a unjega malo,,,

  3. Sok od paradajza se dodaje kada se filuju tikvice,a u sarmu ne,tako se pravi u Vojvodini.

Ostavite komentar


Život

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. decembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.