Sataraš, recept za jelo koje ide uz sve i gotovo je za tren

Ostavite komentar


  1. Isto tako pravim samo ne isečem papriku na trakice nego na zalogaje i pazim da se ne prekuva nego da ostane blago čvrsta, „al dente“ bar paprika. Zato se koristi tiganj, da bude široka površina isparavanja tečnosti, da se ukuva sok i dobije blaga gustina. Božanstveno jelo, svi vole pogotovo stranci koji prvi put probaju.

Ostavite komentar


Život

Naslovna strana

Naslovna strana za 2. novembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.