Svinjske šnicle u sosu od pečuraka – predlog za bogat gurmanski ručak bez previše truda

    Ostavite komentar


    Život

    rebarca

    Lepe se za prste: Ovo je glazura za najbolja rebarca iz rerne

    Kada kažemo gurmansko jelo, većina ljudi pomisli na sočna slasna rebarca sa ukusnom glazurom koja se lepe za prste...  Iako postoje razni recepti za ovaj specijalitet, istina je da se tajna krije u glazuri koja kombinuje uzbudljive arome i pruža karakterističnu slojevitost ukusa.

    Naslovna strana

    Naslovna strana za 1. i 2. februar 2025.
    Galerija

    Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

    Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

    Igor Brakus, radijski voditelj

    Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.