Topi se u ustima: Recept za luk kao prilog mesu

Ostavite komentar


  1. Ništa novo, to sve može da se uradi zajedno sa mesom, pomešaće, ukuse, biće još bolje

  2. Bez veze… Možda je tako fino, ali luk posle najviše 5min. gubi lekovita svojstva!! Sme se peći najviše oko 4min., taman da ne iritira više stomak i da nema taj prodoran miris. Tako pečen – začinjen sa malo bibera, soli i limunovog soka ili jabukovog sirćeta odličan je za zdrav doručak ili večeru uz krišku pravog domaćeg hleba!

Ostavite komentar


Život

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.