Tri najgora dezerta koji dovode do skokova šećera u krvi, prema rečima dijetetičara

  1. Dezerti su po pravilu slatki ali jedu se posle glavnog jela što pomaže da organizam šećer ne apsorbuje odmah. Omiljeni kolač mi je lenja pita od jabuka ili višanja, ali nikako ne mogu da umesim onako kako je znala moja baba.

  2. Jedem slaninu,prsutu,kajmak,sir,cvarke,voce,povrce,pite i testa. Umereno sve. Krecem se i fizicki sam aktivna. Nemam problema ni sa glukozom,ni sa viskom kilograma,ni sa povisenim holesterolom. Po ovim sarlatanima nista ne valja. A na cemu su podgajeni? Jeli samo ovsene kase . Sramota. Odrasli na przenicama i jajima. Mrdnite guze i sve ce biti kako treba. I ne zderite u 23h.

  3. Ha, ha, drugim riječima – sve što je ukusno, nije zdravo…. Pasite, narode, travu i bićete zdravi, muuuuuuuu

  4. Rafinisano??? Pa nije prošlo nikakav hemijski proces, I dalje je to od zrna pšenice, nije rafinisano kao ulje npr. Dijetetičari su poluznalci !

  5. Kada čujem opasnost od rafinisanog pšeničnog brašna, više ne čitam. Ovo je uputstvo za starlete, one koji veći deo dana provode u teretanama i strogo biraju kurkumu, čia semenke, đumbir…sve što su im pripremale bake.

  6. Крофне ( Krapfen ) нису дезерт, то су колачи.

  7. ‘Oće da nam uvale travu i alge i da nam,a pre toga da nam otmu plodnu zemlju i da na njoj sagrade fabrike guma i raznih plastika.Slobodan je onaj čovek i narod i bogat,usput,koji proizvodi svoju hranu.Tu je i budućnost.

Ostavite komentar


Život

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.