Vege recept: Burgeri

Svakog ponedeljka na portalu Danasa veganski recepti

Ostavite komentar


  1. Super su vege burgeri, dimljena paprika im bas da smek 🙂 sa sojinim ljuspicama se prave i super sarme, uz dodatak pirinca/bulgura i dimljenog tofua.

    1. Meni se jako svidela i vege jagnjetina ispod sača. Recept je jednostavan – pustiš jagnje da popase ceo travnjak oko kuće, a onda pod zvono.

      1. I onda neko prica o agresivnim veganima/vegetarijancima haha 😉 ko moze da zakolje jagnje, moze i coveka bez problema. Takvi su i bili u prvim redovima kad se islo u pohode na Bosnu i Hrvatsku.

  2. Ne znam kada će te shvaiti, da agresivnim prepevavanjem jednih te istih tekstova samo odvraćate ljude od toga da vas slušaju.
    Napravi brate ukusne, a zdrave i jeftine burgere i opusti se, svi će da ih jedu jer su ukusni, zdravi i jeftiniji, a ne zato što se tamo negde ubijaju pilići.
    Ja sam kada sam otvorio firmu hteo sve da printam na recikliranom papiru. Otišao u prodavnicu i shvatio da je reciklirani papir 2x skuplji od novog. Time sam praktično trebao biti kažnjen za to što sam ekolog i imao 2 izbora
    1. da prihvatim igru kažnjavanja reciklaže
    2. da napišem pismo na ministarstvo i svim ljudima oko mene kažem šta sam doživeo i da ih zamolim da oni urade isto

    Odabrao sam 2, ali sam samo ja posalao dopis, ostali su ćutali.

    1. Pa ‘de cete jeftinije i jednostavnije od ovoga, svi sastojci se uzimaju u Maxiju, soja je dzabe, brasno, luk, persun… Ne vidim sta vam ovde ne bi bilo ukusno i skupo? 🙂

Ostavite komentar


Život

Naslovna strana

Naslovna strana za 4. novembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.