Vege recept: Veganski namazi

Svakog ponedeljka na portalu Danasa veganski recepti

Ostavite komentar


  1. iskreno želim da saznam šta je u namazima, ali kada pročitam „Slavimo život, a ne smrt!“ stvarno se pitam šta vam je?

    Pa da li su te biljke bile žive pre toga?

    Ne volim ni ja da jedem meso i jako volim ukusne recepte ali okanite se gluposti

  2. razumemo vrednost biljnih i svežih namirnica. Bilo bi lepo da nam napišete recepte, bez filozofiranja o bio fotonima i guščjoj pašteti. O pravljenju fame oko himalajske soli (u receptima) ćemo drugi put.

  3. Zvuce zanimljivo, pogotovo ovaj od pasulja 🙂 jedino sto bih umesto himalajske soli stavio obicnu, posto ova ne sadrzi jod koji se dodaje u obicnu kuhinjsku so.

  4. hvala za recepte ! počeću od ovog namaza sa pečenom paprikom i brazilskog oraha samo da nabavim dimljenu papriku u prahu .Sigurno je ukusanJa često pravim kikiriki puter ,obožavam ga a ko ne voli neka jede životinjske paštete i nek im je prijatno!???

  5. Samo bih dodala da bi bilo bolje orahe ili brazilske orahe ili suncokret prvo potopiti u vodi nekoliko sati pa tek sa ostalim sastojcima izblendati (samleti)

Ostavite komentar


Život

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. novembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.