Vege recept: Zapečeno crno sočivo sa dimljenim tofuom i sojinim kobasicama

Svakog ponedeljka na portalu Danasa veganski recepti

Ostavite komentar


  1. Socivo je toliko zdravo da bi se trebalo jesti svaki treci dan za rucak, a apsulj svaki drugi dan a kada toga nema onda grasak .
    Nije mutav bio Anri Levi , kada je bio kod nas zeleo je da ima uvek u frizideru cetiri vrste obarenog pasulja, tresnjeva, braon, sareni i onaj z aprebranac a on je dovao svaki put preliv koji je sam pravio za svaki . O prelivima koje je upotrebljavao sledeci put.
    Ono sto je najvaznije kod grahorica je da se pasulj dobro sazvace da bi se sto bolje absorbovale hranljive stvari koje su u unutrasnjosti ljuske da ih creva lepo preuzmu , pasulj je lek . Ne sme samo jesti tako sto cese recimo pasulj samo progutati , treba ga dobro sazvakati . Ipak stomak nema zube a sazvakan onaj pire iz grahorica je melem za sluzokozu creva .

Ostavite komentar


Život

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. decembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.