Žuti pirinač (recept)

Okusi svet - svake nedelje na portalu Danasa

Ostavite komentar


  1. Kako bre na 1 šolju pirinča 1,5 šolja vode, a onda u receptu 125 gr pirinča i 500 ml bujona?

  2. Ja mislila da se pirimač pere pre kuvanja, bar ovaj kočanski, i to u više voda dok voda ne prestane da bude bela. Najbolje je potopiti ga da prenoći, mislim ovaj kočanski za jasmin ne znam.

Ostavite komentar


Život

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. novembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.